Каламбур на беларускай мове - 120

Леонид Ганчаров
Каламбур кемліваму хлопчыку пра  цётку і пра асу

Цётка  злосная  трымала АСУ,  ДЖАЛА
Вырываючы  з вантробамі І  МЯСАМ,
І гаротніцу пры гэтым АСУДЖАЛА...
Хлопчык! Цётцы той прыдумай ты  ІМЯ'  САМ!


Каламбур смекалистому мальчику про тётку и про осу

Тётка злобная держала осу, жало
Вырывая с требухой и  мясом,
И горемыку при этом осуждала...
Мальчик!Тётке той придумай ты  имя сам!
***
* в белорусском языке правильно произносится не Имя, а имЯ.


изображение - из интернета