Моя Кра на

Оксана Вершинина 2
Чудова моя країна! -
Безкрайні поля, ліси...
А хмари в небі так линуть -
Захоплює дух від краси!

Єдина моя країна! -
Пахучі квіти в степах...
Милуйся, вдихай все це, сину -
Цього не побачиш у снах!

Це наша з тобою країна -
Родюча, багата земля.
Люби і ціни Батьківщину,
Вона так, як мама - одна!