Каламбур на беларускай мове - 121

Леонид Ганчаров
Каламбур мужчыны  жанчыне-цацы

Разоў пяцьдзесят гаварыла  І  СТО  ТЫ
"Адстаньце  ад недатыкальнай   ІСТОТЫ!"
Каго з сябе строіш у сваёй  ЗАЛЕ, ЦАЦА?
Не будзе ніхто  да цябе ЗАЛЯЦАЦЦА.
***

Каламбур мужчины  женщине-цаце

Раз пятьдесят говорила и сто ты
"Отстаньте от неприкосновенного существа!"
Кого из себя корчишь в своём  зале, цаца?
Не будет никто за тобой ухаживать.