Обикновени рисунки-77. Август

Борис Калинов
О! Той
наистина
е Августейши!
С дългите си
топли дни,
с любовните си
жарки нощи.
Моят месец
е...
С планинския
Вятър,
С дъх на
море...
И страстни
усети -
песен
под нежните
пръсти
на  утринна
гейша...
Земя и небе!

Странник
01.08.2014г.
Художник: Б. Калинов "Август"