Нас зови всiх до пробуду

Людмила Дзвонок
Наш Отець Святий, Всевишній,
Поклади кінець війні,
Нехай вісті будуть втішні.
І приходять мирні дні!

Твоя милість вище суду.
Господи, помилуй край,
Нас зови всіх до пробуду,
Ти - Любов, то ж не карай!

Ми в Твоїх руках лиш глина.
Ти - Гончар, то і зліпи -
Вклади образ Свого Сина,
Кожного із Ним скріпи!

О Владико, Боже миру,
Благодать Твоя зійде,
З нас не буде гарі-пилу,
Більше горе не прийде!

Хай живуть у мирі люди,
Покаяння дай усім -
Тоді воля Твоя буде,
Спокій прийде в кожен дім!
08.08.2014

* "А чи ж Бог в оборону не візьме обраних Своїх,
що голосять до Нього день і ніч, хоч і бариться
Він щодо них?" -    Біблія, Луки 18:7.

**"Чи гончар не має влади над глиною, щоб із того
самого місива зробити одну посудину на честь, а
одну на нечесть?" - Біблія, Римлян 9:21.