МН-17. Реквием

Уляна Демченко
           МН-17. Реквієм.
Час вже замовкнути зброї!
Час, щоб спинилась війна!
Падають люди, як зорі,
Падають у небуття!

Падають каменем, градом -
біль розсіка небеса!
Падають  ДІТИ нa зeмлю -
не cвітанкова роса!

В муках кожен конає-
Крик замерзає в грудях!
В жилах кров закипає!
Вибухом рвуться серця!

Птахом, підбитим «Буком»,
з мрією на крилі,
падає Boeing  у вічність
на українській землі…

Досить вже!!! Зброє, замовкни !!
Час припинити війну!
Час прочитати молитву.
Час запалити свічу…