The crooked man - кривой чувак

Анна Коваленко Анциферова
Жил-был кривой чувак,
Ходил кривой дорогой,
Нашел кривой пятак
По-над кривым порогом,

Кривого взял кота,
А с ним - кривые мышки.
И жили неспроста
В зело кривом домишке.


С англ.

THE CROOKED MAN
There was a crooked man,
And he walked a crooked mile,
He found a crooked sixpence
Against a crooked stile;
He bought a crooked cat,
Which caught a crooked mouse,
And they all lived together
In a little crooked house.