Нiколи не кажи, нiколи...

Александр Васильевич Шилов
Ніколи  не  кажи,  ніколи,
Поки  живеш  на  білім  світі.
Ти  озирнись,  поглянь  довкола,
Стоять  поля  хлібами  вкриті.
В  них  сенс  життя,  над  ними  небо,
Вирує  життєдайне  коло...
У  відчай  не  впадай,  не  треба...
Ніколи  не  кажи,  ніколи!

Ніколи  не  кажи  ніколи,
Щоб  жалкувать  не  довелося.
Я  став  так  думати  відколи
Покрилось  інеєм  волосся...
Те,  про  що  мріяв,  не  збулося.
Я  за  життєвим  частоколом...
Життя  мина!  Так  повелося...
Ніколи  не  кажи  ніколи!