Сугыш уены

Тимур Хамзин
Сугыш уены...
(Хамза Арсланов)

Сугыш уены уйный балалар,
Аны курэ тоштщщ ветеран:
Кочагында нарасый баласы,
Куып килэ танк артыннан.

Салмак кына йузэ болытлар,
Ага сулар,  утэ гомерлэр...
Сугыш уйнап ускэн балаларга
Нинди тошлэр искэн керерлэр.