Has has understood nothing at all

Крис-Варбара
Wer meint Depressionen zu verstehen,
 ohne je selbst depressiv gewesen zu sein,
 hat gar nichts verstanden!

~~~~~~~~~~~~~~

 He who thinks he understands depression,
 without having ever been depressed himself,
 has understood nothing at all!