Майданно-эротическое. на украинском языке

Иннокентий Фривольный
МАЙДАННО-ЕРОТИЧНЕ-АГіТАЦІЙНЕ.

Скакала колись на Майдані,
Була я веселе дівча!
Навчилася в агітуванні,
Іще не такому навчать!

Створилась я ас в пропаганді,
Сама хоч любого навчу!
От зараз я в агітуванні
Всю ніч на москАлі скачу!

І він піддається, о небо!
Про Путіна тільки мовчи!
Такая умова від тебе.
Ти просиш: «Іще поскачи»?

Я згодна, скакати не дивно,
Всю ніч можу я проскакать!
Але заспівай мені гімна
Вкраїни, щоб стимула мать!

Ось так! І не гладь мою жопу,
Мені твої пестощі зась!
Скажи краще: «Хочу в Європу!»
Це більше енергії дасть!

Тепер кажи: «Слава героям!»
Що, гарно? І без колиханнь?
Іще попрацюю з тобою,
А вранці зведу на Майдан!