ЧАС Дорота Яворска

Валео Лученко
Дорота Яворска


ЧАС

радість безсоромна
несеться по вулицях
як пава з барвистим пір'ям
кричить з телевізора
вабить з плакатів 

радій
ти зможеш
ти маєш ще час

сором'язлива смерть
ховається на цвинтарях
криється за чорною хустиною,
за стінами моргу,
за гіркою сльозою
 

кваплива
неминуча
завжди пунктуальна

чи насправді
я маю ще час


***

Dorota Jaworska

CZAS

radosc bezwstydna
obnosi sie po ulicach
jak paw z barwnym piorem
krzyczy z telewizora
wabi z plakatow

ciesz sie
zdazysz
masz jeszcze czas

smierc wstydliwa
chowa sie na cmentarzach
skrywa za chustka czarna
za scianami prozektoriow
za gorzka lza

spieszna
nieunikniona
zawsze punktualna

czy rzeczywiscie
mam jeszcze czas