Майданни мрии

Иннокентий Фривольный
МАЙДАННІ МРІЇ.

Що за гасла на Майдані,
В чом втілилась воля мас?
До Європи є бажання,
Там, де вільний підорас!

Олігархам повну владу!
Збільшити пенсійний вік,
Соціалки геть принади!
- Ось що хоче чоловік.

Москаляку на гілляку,
На ножі, як варіант!
Так гукав майданщик всякий,
Пробуджаючи киян.

Ой, які суворі лиця
Зібрались на майданУ!
Ще бажають українці
Громадянськую війну!

Всі тепер здійснились мрії,
Всі майданнії мети.
Як не здохнем, то зумієм
До Європи доповзти!