Патриотична Люба

Иннокентий Фривольный
ПАТРІОТИЧНА ЛЮБА.

Ніс задравши, ходить Люба.
Хоч мала, а патріот.
- У мене в роті три зуба!
Інші вискочили, от!

Тільки тиждень проходила,
Бачить, новії ростуть.
- Мамо, що робить? Згубила
Я майже вкраїнську суть!

- Не хвилюйся, - каже мати. –
То звичайно, без образ.
Українськість будеш мати,
Ще й побільше: в десять раз!

Нові зуби значать дещо,
Їх уранці щіткой три.
- Так! Але не «аквапрешом»,
То москальські кольори!