З Днем народження, мамо...

Наталия Бучковская
З днем народження,мамо! Ювілей завітав нині в хату.
Скільки сказано слів,скільки буде іще побажань...
Ми сьогодні прийшли щиросердно Тебе привітати.
Хай здійсниться все добре із мрій твоїх і сподівань.

Сімдесят!Та невже? І коли ж вони тільки злетіли?
Де ж бо сплинули роки(душа ж бо ще юна така)?..
Ти всього досягла! Ти дала нам, донькам своїм,крила.
Твоя доля  життєва цікава ( й не завжди легка).

Жінка гарна , вродлива і любляча мама й бабуся.
Дочекалася правнука. Мусиш його  одружить.
Прожила пів життя безперервно в турботі та русі.
Тож бажаєм у спокої й мирі сто років прожить.

Завжди поруч з тобою був  супутник надійний єдиний-
Чолов1к- із яким прожила в мирі всі ці роки.
І хоч ми вже дорослі. Є й в моєї дитини дитина.
Та сьогодні за все Вам говорим  «Спасибі,батьки»

Хай здоров»я Тобі із Джерельця Добра прибуває,
Будь щаслива і радісна! Просто живи і люби!
Хай Господь допоможе і Віра хай не покидає,
Береже від образи, від болю, від лиха-біди.