Батьку, вертайся живим!!!

Уляна Демченко
Клекіт веселий лунає в дворі,
вчаться літати пташата малі,
cтежить за ними батько лелека , 
крило підставить ,коли небезпека .

Татові руки- політ в небеса.
Батькове слово- це правда свята.
-Татку,живим повертайся із бою,
бо я не хочу рости сиротою.

Сумно ікона  з стіни поглядає.
Холод й розпука всіх огортає...
Не звеселяють ні квіти, ні птиці...
Тінню матуся снує по світлиці...

Татові руки- політ в небеса.
Батькове слово- це правда свята.
-Татку,живим повертайся із бою,
бо я не хочу рости сиротою.

Татку, ти-  гордість моя, ти- герой наш!!!
Ти Україну серцем борониш!!!
Я прислухаюсь з самого світонку:
кроки знайомі чекаю на ганку...


Татові руки- політ в небеса.
Батькве слово-це  правда свята.
-Татку,живим повертайся із бою,
бо я не хочу рости сиротою.