Майданна спиваночка

Иннокентий Фривольный
МАЙДАННА СПІВАНОЧКА.

 

Сидить мавпа на паркані,

Грає пісню на банджу:

Підходіть до мене дівки,

Вам банана покажу!

 

Раз банан і два банани –

Всі збираймось на майдані!

 

Фемки встали на майдані,

Стали цицьками трясти.

І погрожують цицьками

Владу київську знести!

 

Раз банан і два банани –

Налякали голяками!

 

Сидить Рада на горищі,

Має лиш мету одну:

Як роздмухати поширше

Громадянськую війну!

 

Раз банан і два на то -

Називається АТО!

 

Наступає нова ера,

У майбутнє шлях веде.

І ось-ось прийде Бандера,

Нам порядок наведе!

 

Раз банан і два банана –

Хай живе Барак Обама!