Для чого смерть, для чого воювати?

Людмила Дзвонок
Не зичемо вам болю, а ні втрати,
Бо є рідня у кожному  краю -
Живе у нас  кохана чиясь мати,
Побачити б у вас сестру свою!

Не спалюємо міст того єднання,
Що з’єднував віками усіх нас!
Хай буде у серцях те вболівання,
Що мир поверне в цей жорстокий час!

Ми дві країни, можемо брататись,
Хай буде розуміння і тепер!
Для чого смерть, для чого воювати?
Біль у грудях за тих, хто вже помер!

Ми ж люди, люди! То чого ж сваритись?
Для чого розпускати ту брехню?
Давайте жити і добро творити,
Не треба піддавати все вогню!
                18.08.2014