Кава

Мария Ридкоус
Гірка, немов кава,
Цукрова, мов пудра.
Корицева, пряна,
І трішечки мудра.

Молочна, з вершками,
Пекуча до крику.
Вино – з бульбашками,
А музика – дика.

Легка, опівнічна,
Спокуслива зваба.
Увімкне магічність,
Підійде неквапом.

Пропустить крізь тіло
Чорнильний смак чаю,
І гущею сміло
Осяде докраю.

Марія Рідкоус ©