Прийшли парубки в соснину...

Геннадий Сивак
Прийшли парубки в   соснину,
Пішки, щоб відпочивати,
Від  повітря  захмеліли,
Тут  світанок зустрічати.
Запросили і коханих,
В цей мальований лісок,
Вмить з'явилися  жадані,
Пішли разом на  ставок.
У темряві човник світить,
Над ним мерехтять зірки,
Ось який чудовий Місяць,
Під ним  хлопці, та дівки.
Вони разом заспівали,
Розпалили  полум'я,
Мелодійно під гітару,
Поруч з ними був там я.
Дуже добре пам'ятаю,
Тої юності часи,
До цих пір не  забуваю,
Місця  щастя, та краси.

Автор  Геннадій  Сівак.
19  серпня  2014 року.