Flight In The Night

Сергий Дубенко
1-st couplet:
I WANT YOU TO KNOW
HOW DEEP IS MY LOVE.
MY HEART BEATS HARD, YEAH! -
YOU TORE IT APART!
I DON'T WANNA DIE -
YOU KISS ME AGAIN GOODBYE!

Refrain:

I, I WANNA FLY
IN A DEEP OF THE DARK NIGHT SKY!
I, WANNA HOLD'YA SO TIGHT -
FLIGHT IN THE DARK BLACK NIGHT.
NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-
NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-

FLIGHT IN THE NIGHT!

2-nd couplet:
WATCHING THE STARS,
MOON, VENUS AND MARS;
NO, I CAN'T LET YOU GO -
NO! NO!
YOUR HAND IN MY HAND,
NOW I UNDERSTAND -
WE'RE TAKING TO MAGIC FLIGHT -
HOLD ME SO TIGHT!

Refrain+bridge:

I, I WANNA FLY
IN A DEEP OF THE DARK NIGHT SKY!
I, WANNA HOLD'YA SO TIGHT -
FLIGHT IN THE DARK BLACK NIGHT!

Bridge:
AND I KNOW WHERE DO WE GO -
WE'RE FLYING SO HIGH AND LOW.
YES I KNOW, WILL BE ALLRIGHT
FLIGHT IN THE DARK BLACK NIGHT!
NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-
NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-NA-

FLIGHT IN THE NIGHT!

repeat:..................
.........................
.........................

21.08.2014 г.
г. Киев