Раз на вулицях Галичини столицi..

Константин Матаков
           ***



Раз на вулицях Галичини столицi
Я зустрiв вночi ангелiв трьох
Перший – вуса як у Бульби Тараса
Другий – погляд вогненний, бородань,
Третiй – пломiнь тримав, волохатий,
Вони запитали: де голгофа українська?
І я відповідав їм: скрізь і завжди..


       200814     11.26





На фото - улица Армянская во Львове