Сыны мои

Алла Спрыгина
Сини мої… Мої надії…
Життя летить, немов експрес.
Сумую з вами та радію,
Звертаюсь щиро до небес.
Себе в житті б не розгубити,
Вклоняйтесь янголам своїм.
З добром та миром у світі жити,
Завжди з коханням бути їм!