В зiрну естафету

Иван Ян Кульчицкий
Ось тільки-но до рук
Узявши газету,
На першій – перегук
В зірну естафету.

БАРНАУЛ.
Дострокова мужність.
Цех алюмінієвого литва
Включено
На повну потужність.

ОМСЬК.
Країна рада їх дарунку!
(Шість тисяч магнітофонів
«Сатурн – 201»
Нового ґатунку)

ОРДЖІНІКІДЗЕ.
Будівельники
В пошуках, що в герці.
Будинки з сейсмоблоків
Гарантують спокій
В шістнадцятім поверсі.

КОМСОМОЛЬСЬК НА АМУРІ.
На плечі молодечі
Перемагаючи тайгові далі,
Звершено монтаж заводу
По ремонту будівельних машин
Байкало-Амурській магістралі.
Звитяг зірниць немає ліку,
То ж прагнення людей весни,
Вплести в знамено тепле літо,
Як шану двадцятому віку.