Криниця

Иван Ян Кульчицкий
Копать криницю –
Справа не проста.
Хто скаже,
Тут чи там вода?

Ось тут, напевно,
Мов кришталь водиця,
А може далі у землі
Граніт чи склиця?

Порадилися мить.
Гуртом проб’єм
Граніт і склицю!
Копай криницю!