Бiзнесмен

Олександр Шевченко
Я зАвжди був із тих, що «чесно» заробляли,
І через те в житті багато мав проблем,
Немає слів, якими б мене не називали,
ПокИ знайшли пристойне слово «бізнесмен».

Я всіх на світі знаю, я все продати вмію –
І тапочки, й жувачки, повидло і бетон,
Прострочені консерви, пацята і олію,
І весь мій чесний бізнес – великий лохотрон.

Тепер мені земля дає прибуток чистий,
Вона в ціні не впАде, то я клянуся вам,
Торгую я землею в самОму центрі міста
По 240 доларів за кожен кілограм.

Я не пропАду ні при якій владі,
Бо кожна влада пильнує лише своїх кишень,
А я завжди у ті кишені щось поклАду,
І тому я при кожній владі – бізнесмен!

14.03.2008

Пісня "БІЗНЕСМЕН"
https://www.youtube.com/watch?v=Qo2kgP8cuBQ