Майнула думка торт спекти...

Надежда Беленко
                Тій, хто в хвилини радості та смутку         
                завжди розуміла і підримувала,
                Надії Ольховік - Купченко
                присвячується...
 

               
Майнула думка торт спекти               
На  свято  Дня народження,         
І побажати від душі               
Твого в житті продовження.

Я взяла півкіла  муки,
Ще вищого ґатунку.
Щоб  чоловік любив завжди,
Не тільки в свято шлунку!

Щоб Ти в житті цвіла та пахла,
Я соди трішечки дала,
Щоб  думка твоя  хибна   чахла,
Ще  отцу  трохи додала.

А для  найкращого здоров’я,
Вершків  налила досхочу.
Бажаю гарного застілля ,
Життя  як   в райському гаю!

Щоб вистачало насолоди,
Дам цукру,  трохи  посолю.
Тоді ти в будь -яку   погоду
Почуєш  лагідне:  «Люблю».

А для достатку , миру, щастя
Додам  яєчко  - тройко штук.
Хай обминають всі злощастя
І поруч буде вірний друг!

З любов’ю разом все з’єднаю
І обережно  торт спечу.
Він буде добрим, обіцяю,
На радість запалю свічу.

Бажаю миру, сонця, світла,
Тепла від друзів і рідні.
Душа хай буде завжди чиста,
І довгими   твої роки.

Надії,  віри та  любові
Для  впевненості  у житті.
Хай не торкнеться біль ніколи
Твоїй  великої  сім’ї!