Марш переможцiв 2014

Киселев Александр77
Як мріяли вони про переможному марші,
По мощених вулицях нашої столиці?
Обіцяли вожді їм - "Не буде найкраще,
Тієї перемоги, А чи треба сіліться?

Під конвоєм, колоною, хліба що просить
В чоботях, що давно вже просять каші,
Вони йшли, по столиці і не було горше,
Тієї колони, що йде, "переможним" маршем ...

Час все знає. Час скаже що було причиною,
Мудре час любить всіх, без прикрас, вишиванок ...
Змиє з пам'яті, в раз, поливальной машиною ..
Лише, героям таким один шлях - до Майдану.