Квиток

Анжела Ангел Шкицкая
Я до тебе - наче білий птах
Линула за сотні кілометрів.
І, перемагаючи свій страх,
Падала до ніг твоїх монетою.

Тільки ти мене не зрозумів.
Розміняв любов, що нерозмінна.
Пригортав і небеса стелив,
Ночі дарував мені і днини.

А коли скінчилася любов -
Ти пішов дорогою у далі.
От і все: ні діла, ні розмов.
Я квиток купую на вокзалі.
----------------------------
Белой птицей я к тебе лечу
Через дни и сотни километров.
Я преодолеть свой страх хочу,
Чтоб не стать разменною монетой.

Только ты понять не захотел.
Уронил дрожащею рукою
Небеса, что постелить успел.
Стал моей смертельною тоскою.

А когда закончилась любовь -
Ты пошел своей дорогой в дали.
Вот и все. Остыла в венах кровь.
Я куплю билеты на вокзале.