Стожари

Надежда Сульжицка
Стожари?
А може спалах?
У небо гаряча кров!
Стожари
В очах палали.
І от – зустрілися знов.
Жагою,
Пекучим болем,
Стожари мене напоїть,
Залліть каяттям сльозою
Чакання палаючу мить.