Його позбутись якнайшвидше треба!

Людмила Дзвонок
Весь егоїзм - отрута для життя,
Його позбутись якнайшвидше треба,
Воно ніщо, дорога в небуття,
Ти приторкнись до Господа, до Неба!

Там, в Небесах, Господня благодать,
Вона приходить людям в життя даром,
Своє лиш серце Богові віддай -
Він відведе від тебе усі хмари!
                30.08.2014