Духовна битва

Людмила Дзвонок
Божу маєм владу – зв’язуємо* духів,
Щоб не підіймались, не робили рухів -
Іменем Господнім** даємо накази,
Щоб в країні рідній не було зарази!

Ворогом збудовані  рушимо твердині,
Щоби одурманених не було віднині.
Мудрість закликаємо наповняти кожного,
Щоб шляху людського не було безбожного!

                31.08.2014


* «Поправді кажу вам: Що тільки зв'яжете на землі,
зв'язане буде на небі, і що тільки розв'яжете на землі,
розв'язане буде на небі.
Ще поправді кажу вам, що коли б двоє з вас на землі
погодились про всяку річ, то коли вони будуть просити
за неї, станеться їм від Мого Отця, що на небі!» -
                Біблія, Матвія 18:18,19.

«А тих, хто ввірує, супроводити будуть ознаки такі:
у Ім'я Моє демонів будуть вигонити…» -
                Біблія, Марка, 16:17.