Геройська хода до Иловайську, ,

Иннокентий Фривольный
ГЕРОЙСЬКА ХОДА ДО ІЛОВАЙСЬКУ.

Хай розквітає
Вкраїнська справа!
Слова лунають:
Героям слава!

Не по наказу
Всі в одностроях –
То до Донбасу
Ідуть герої.

Всі без устанку
До війська встали.
Героям танки!
Героям сала!

Все в Іловайську 
З землей зрівняють –
Не грати ж в цяцьки!
Герої знають.

Бійці хороші
Бомблять квартали.
Героям гроші!
Героям сала!

Але піднявся
Шалений ворог.
Він ще не здався?
В героїв морок!

Їх так не вчили.
Ще й в рукопашну?
Ви що, здуріли?
Героям страшно!