Патриотка

Карина Русол
Я не росіянка ,
Я українка !
Я гідність народу,
Своєї вкраїнки!
І слава народу,
Ганьба ж росіянам,
За те що на братню
Вкраїну напали.
Зганьбити хотять ,
Тебе Україно !
Та я українка
До самого згину!
Живе Україна ,
Живе, й буде жити !
І буде ясніти
В полях наших жито .
Я ж буду писати
До самої смерті.
Про мою Батьківщину ,
Про долю ту мертву!
І до поки живе
На землі цій людина ,
Існує народ наш,
Існує країна!
Горджусь я народом,
І хлопцям тим слава,
Що за народ наш
Кров проливали .
Відомож давно ,
Хто з мечем до нас йде ,
Від тогож  меча ,
Він і сам пропаде !!!!