Paling light at theatre...

Александр Аве
...In itself all ellipses orbit:
& what already is Explained, as your plan will realized?
Paling light at theatre, and there From violet darkness:
 as soon beginning As freezing rain,
so snowy branch of the trees...
And I all think thinking in the train the themes,               
All as best songs rightly...
and my house, is a little for your "big fish",               

Front, behind, beside & rhombus in The rhombus,               
in Which from stone, may be, running  large centre circle...

Paling light at theatre, and there From violet darkness...


...В себе все эллипсы орбит:
и то, что уже объяснено, - как ваш план будет реализован...
Блекнет свет в театре, и там из фиолетовой тьмы:
как только начала " ледяного дождя",
так что заснеженные ветви деревьев...
И я думаю, что все мышление в поезде темы,
Все, как лучших песен справедливо...
и мой дом, маленький для "большой рыбы"...

...спереди, сзади, сбоку и ромб в квадрате,
в который из камня, может быть, запущен крупный центр круга...

Блекнет свет в театре, и там из фиолетовой тьмы...