Опустелый дворик

Виктор Дюкарев
У родного дома
Вспоминаю детство.
Сладкая истома.
Никуда не деться.

Я шагаю робко.
Всюду сердцу мило.
Заросла тропинка
Спорышом красиво.

Место осознаний -
Опустелый дворик,
Вкус воспоминаний
Сладковато-горек.