This is not a weakness and the strength to be them

Евгений Кицела
 Величь свiту,
 E вiдношення.
 До слабшой iстоти,
 При чому, без образ,
 Та нраво вчення
 А лише, як до рiдного,
                та вiльного.
 Такого як ти!
           ps: написав вчора