Патрiоти

Георгий Грищенко
Слава Україні!
та Героям слава!
Скрізь лунає нині,
Патріотів справа.

Дух патріотизму
Нашого народу
Береже Вітчизну
Та її свободу.

Воїни  герої
Її захищають,
Щодня у двобої
Ворогів карають.

Молоді, завзяті
Йдуть до перемоги,
Вороги прокляті
В нас протягнуть ноги.

Бо народ безсмертний
Буде вічно жити,
Він доволі впертий,
Його не скорити.
07.09.14.