В Любов

Альбина Созанская
До тебе моя думка завжди лине,
А там де мої думи, там і я -
З тобою,
Я завжди з тобою.
І зігріваю я тебе Любов'ю,
І захищаю я тебе Любов'ю.
В Любові я завжди з тобою!
В Любові я завжди твоя!

30.12.2009


(фото найдено в сети)