звернення до сина

Лана Виноградова
синочку мій єдиний, мій коханий,
послухай, що скажу тобі сьогодні -
у світі стало так багато сліз й обману,
здається, стрімко летимо ми у безодню,
стає все менше людяності й щастя,
так мало в світі ладу і спокою,
молюсь, щоб все змінилося на краще,
щоб мирним небо стало над тобою!

хай стане світ на захист України,
припинить цю агресію жорстоку,
невже не жаль, що стільки люду гине,
чи маємо боротись одиноко?

ми вистоїм, ми звісно переможем!
покінчимо з нещадною війною,
ми ворога здолаємо, ми зможем...
ми переможем....  та ціною ...  якою...

01.09.2014