***

Мыкола Ковальчук
                Заслуженому працівнику культури України
                Володимиру Вернею до 80-річчя від дня
                народження

Верней Володимир – чудова людина,
Педагог, композитор і диригент.
Гарує над обрієм сонячна днина, –
Життя мозолистого впевнений лет!

Наш метр не старіє – весняні п’є соки.
Душа, як сльоза, й молода, молода.
В бідове дитинство вертаються роки,
Де  мами голубить ласкава рука.

Прожиті роки не вернуться з туманів,
Та тішиться силою щедра рука.
Багато затій в ювіляра і планів –
Клекоче життя безупинна ріка!

                01.09.2014 р.