Пеленою чорною

Татьяна Конюшенко
Та й шукають орликів матерІ,
Їм не спиться в ніченьку  до зорі,
Бо ж не мають спокою ні на мить…
Хай погана звісточка не летить.    

Б’ються, як рибиночки, та й об лід, 
Сколихнуло тужбище увесь світ.
В інтернеті спалахи від світлин:
-Де мій сокол, людоньки, де ж мій син?   

Поле кров’ю зрошене, й весь котел…
Не один склав крилечка там орел.
Заламала рученьки - й не одна…
Наробила горечка всім війна.

Пеленою чорною світ в очах…
Краще б війни заживок вмить зачах!    

10.09.2014