I ll blow up

Елизавета Судьина
I'll blow up Jurmala
and there will be no more concerts.
It is all the same if to someone
it will bring sorrows.

Cause somehow I have
to prove my exclusivity,
stop jumping inside,
shed myself to the sea with naivity.

she would look at it with indifference,
as woman usually look at skyline.
then I'll shoot myself with a great noise ratio
because everything was futile.

Я взорву Юрмалу,
и там больше не будет гастролей.
ну и что, что кому-то
это принесет горе.

мне же надо доказать ей
свою исключительность,
перестать прыгать внутри
и пролиться морем с наивностью.

она будет смотреть равнодушно,
как на горизонт смотрят женщины.
и тогда я застрелюсь шумно,
потому что все бесполезно.