Для тебе сонце, небо, зорi...

Лидия Филимонова
Для тебе сонце, небо, зорі,
 натхнення чистого світанку -
Пройти дорогу доостанку,
 щоб дотик подиху твого,
Відкрив безмежнії простори
 і понесе далеко в гори
на крилах вірності любові
 вдихати літа прохолоду,
Щоб зберегти кохання вроду...

14.09.14р.