Еротично

Милена Йорданова
Седни насреща и мълчи!
Сипи си вино, ако искаш.
Ще изгася. Свещта гори.
Пред огъня стриптийз ще има.
Не го очакваше, нали?
Една фантазия. Но зрима.
Разголвам бавно две гърди,
напъпили сред тази зима.
Коси разпускам. Мек атлаз.
Пълзят по раменете бели.
Изпълват въздуха край нас
с ухание на орхидеи.
Преди да продължа напред,
очите ти са ме съблекли.
Пулсираш цял. А аз пред теб
преглъщам с глътки учестени.
Танцува пламъкът зад мен.
Не вижда как ръце протягаш.
Духни свещта! И без това
на тъмно всичко продължава.