Британии. К шотландскому референдуму

Иннокентий Фривольный
БРИТАНІЇ. К ШОТЛАНДСЬКОМУ РЕФЕРЕНДУМУ.

Куди Шотландію несе?
Є приклад – Україна.
Тож: «Нація понад усе!
Британія єдина!»

Де гнів британський – ураган!?
Вдягайте ж фашиванки,
Ідіть на лондонський майдан,
Британці і британки!

Воно ж не просто піднялось?
Відомая причина!
Тут без Кремля не обійшлось,
Їх москалі навчили.

То де ж британськая АТО,
Шотландськиї руїни?
Сміліш вставай, прийде не то
На поміч Україна!

Шотландську мову в заборон,
Щоб і ніхто не ляскав,
Бомбити, бити всіх гуртом –
І Едінбург, і Глазго!

Вбивай жінок і дітлахів,
Бо це одна зараза
Сепаратистів-бандюків,
Як робим ми з Донбасом!