Only Yours, Always Yours!

Сергий Дубенко
Music by Sergey Dotsenko.

1-st couplet:
I GOTTA KNIT
YOUR THIN SIDES
WITH YOUR SMILE.
DON'T START TO CRY -
LIFE'S AWESOME -
THAT'S WHAT I MEAN!
I'M WITH YOU -
YOU'RE SO COOL!
THE STORY GOES...
YOU'RE SO FREE -
FRAGILE SIDE!
YEAH!

Refrain:
ONLY YOURS!
ALWAYS YOURS!
ONLY YOURS!
ALWAYS YOURS!
YEAH!

2-nd couplet:
I'VE GOT A DREAM -
YOUR SOFT PALM
WAS IN MY -
YOU SAID 'MINE'...
I WANT TO TELL -
I SAW A SIGN
IN YOUR SMILE!
TREMBLING CHIN,
TEARS IN YOUR EYES,
YOUR WORDS 'GOOD-BYE' -
CUT LIKE SHEARS!
YEAH!

Refrain:
ONLY YOURS!
ALWAYS YOURS!
ONLY YOURS!
ALWAYS YOURS!
YEAH!
................
................
................

15.09.2014 г.
г. Киев