Невмируща воля

Алина Кутузова
Невмируща вкраiнськая воля
Проломила кайдани чужi.
Бо солдати дали людям слово
Повертатись додому живi.
I гарячi серця материнськi
До солдатiв все рвуться у бiй.
Молитвами пiснi украiнськi
Понад полем полинули в рiй.
Повертайтесь до рiдноi хати,
Повертайтесь,вояки,живi.
Вас у хатi жде батько i мати
Припадiть ви чолом до землi.
Украiна ж бо мати эдина,
Батькiвщина та ненька-земля.
Як то мати виховуэ сина
I йому нарiкаэ iм"я.
Не цурайтесь своэi вкраiни.
I воюйте,борiться,несiть!
Несiть прапор,i вражому сину
Украiнськi спiвайте пiснi!