Мила моя

Стивен Мечтатель
 Я зустрів тебе,
 на цетральному вокзалі.
 Я зустрів тебе,
 і турботи всі зав'ялі

 Кожну хвилину дощу,
 кожну секунду холодного вітру,
 я о тобі пишу
 і о тобі, всі мої квіти.
 І о тобі, всі мої
 квіти.

 Десь, на концертах, будуть грати
 інші пісні,
 але тоді я вже буду мертвий
 бо всі вони-це про тебе пісні.

 Та таку як ти,
 я ніколи не зустрічав.
 Мені подобалась не лише ти,
 але й те,яким с тобою я став.

 І твої виразні очі,
 твоє мовчання у метро,
 Мила моя,я до тебе хочу,
 але тобі вже все одно.