Каламбур на беларускай мове - 129

Леонид Ганчаров
Каламбур паэтэсы літаратурнаму крытыку

Вашу крытыку доўга ТРЫВАЛА  Я,
З нараджэння я вельмі ТРЫВАЛАЯ.
Што ж рабіць, ясна справа: ВЫ - ТВОРЦА!
Я - рамізніца, так, я  - ВЫТВОРЦА.
***

Каламбур поэтессы литературному критику

Вашу критику долго терпела я,
С рождения я очень терпеливая.
Что же делать, ясно дело: Вы - творец!
Я - ремесленница, да, я - производительница.